Yritys

 

Talous & Laki Lensu Ky on vuonna 1993 perustettu lakiasiantoimisto. Yrityksen omistavat ja siinä työskentelevät varatuomari Vesa Lensu ja kauppatieteiden maisteri Minna Lensu.

 

Toimintaa harjoitetaan sekä Keski-Suomen että Etelä-Savon maakunnissa sijaitsevista toimipaikoista sekä sovittaessa myös muualla.

 

Yrityksessä on vahva juridiikan ja kauppatieteiden osaaminen seuraavissa toimeksiannoissa: yritysjuridiikka, sopimusoikeus, sukupolvenvaihdokset ja yrityskaupat, konkurssit ja yrityssaneeraukset, oikeudenkäynnit sekä työoikeus. Lisäksi hoidamme perhe- ja perintöoikeuteen sekä yksittäisten henkilöiden riita-, rikos- ja oikeudenkäynteihin liittyviä asioita.

 

Varatuomari Vesa Lensu on ollut osallisena seuraavissa Korkeimman oikeuden julkaisemissa ennakkopäätöksissä. Korkein oikeus on katsonut asiat lain soveltamisen kannalta muissa samanlaisissa tapauksissa tärkeiksi ja antanut niistä julkaistut ennakkopäätökset: KKO 1997:105 (työoikeus), KKO 2000:81 (yrityksen saneeraus), KKO 2005:115 (liikennevahinko, vahingonkorvaus) sekä KKO 2007:91 (asuntokauppa). Tapauksiin voi tutustua Oikeusministeriön ylläpitämässä julkisessa ja maksuttomassa Internet-palvelusta http://www.finlex.fi/fi/oikeus/kko/kko/.

 

 

                                                                                                                                                                                                              Designed by Maria Kukko